Дамско бутиково облекло

De Kliek Style Studio е елитно дамско облекло бутик, който ще отвори врати през юли тази година. De Kliek, което означава „кликата“ или „кръг от приятели“ на холандски, определя бутика и неговата същност на включване. облекло селекции De Kliek и ексклузивни услуги личен стил, които включват подробен Style оценка, ще се гарантира, че нашите клиенти са добре облечени. De Kliek е жена, собственост на бизнеса в момента организира като едноличен търговец.

Облекло за стилни жени
De Kliek ще извърши Готов за носене (RTW) дизайнер и случайни / съвременно облекло и аксесоари за жени, и ще бъде изключителен САЩ дома на германската линия, хер Frau. В допълнение към невероятната Herr Frau линия, De Kliek ще включва други селекции избор от американски и европейски дизайнери като Hocken, Weekend MaxMini, Тоска и Екатерина Велика. клиента на De Kliek е зает професионалист жена, която живее в Лос Анджелис с доход на домакинството над $ 100K. Тя се радва на бутикови мода и иска място, където тя може да отиде, за да получите услуги, които отговарят на натоварената си начин на живот.

Уникален и иновативен
De Kliek ще предоставя услуги като Style оценки, промяна и лични пазаруване, както и специална поръчка на клиента по време на магазините часа и от лични срещи. Стил Concierges, които са обучени в рамките на производството на изображението ще бъдат на разположение на клиентите на дневна база. иновативни оценки Style De Kliek и образователен акцент в подпомагането на жените развиват своите лични стилове ще засилят нашата репутация като един наистина уникален бутиков.

Получаване на думата
De Kliek ще генерира осведоменост и продажби чрез използване на PR тактики и мрежите сезиране на лични стилисти. Освен това, De Kliek ще отговаря на нашите клиенти, където те са, като се фокусира върху това как жените се приближават пазаруване чрез получаване споменава и ревюта в топ модни издания, туристически водачи и местните вестници.

управление
С над 12 години опит в областта на маркетинга и търговията на дребно, собственик Vrootje Magen е събрал опит, за да се допълни и успешното развитие на бизнеса. Нашата консултативен екип притежава опит в областта на счетоводството на дребно, търговия със стоки на дребно, правни договори, мода и дизайн. Подробен план на проекта е създаден и всички задачи са по график. Изкупуването за есен / зима сезон е завършен през април, и магазин за дизайн и маркетингови елементи в момента са в процес на финализиране.

Финанси

Начални разходи включват инвентаризация за първия месец, и се оценява на $ 132 700, от които собственикът ще инжектира 31,4%. инвестиции сегашния собственик са документирани при приблизително $ 41,700, от които $ 12 700 е в спестявания и проверка. Допълнително инжектиране на приблизително $ 8700 ще се появят до 15 юли на годината 1.

Годишните брутни продажби се очаква да нарасне от $ 513,000 през първата година до над $ 600.000 от Година 3, с приблизително 10% от клиентите на специални поръчки. Тези прогнози за продажбите са приблизително три четвърти от средната стойност на съпоставят Лос Анджелис бутици. Нетните печалби се очаква при около 6% през 2007 г., с реинвестиране на 5% за инициативи за растеж.

De Kliek ще проведе стойността на продадените стоки при приблизително 39% от приходите от продажби; ние възнамеряваме да поддържаме този приблизително 61% за маркиране през следващите пет години.

Благодарение на търсенето на по-съвременните модни тенденции, инвентаризация завои се очаква на 5, което е по-високо от средното за индустрията на 4.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *