Жените, които правят дрехи H & M

Когато става въпрос за пазаруване на мода, жените обикновено доминират, купуват дрехи за своите мъже, както и себе си. Но дами, имам ръкавицата да се хвърлят надолу: Жените имат много да учат от магазина за начина, по който мъжете.

Съсредоточете се върху скоби на мъжки съобразени дрехи като плат с добро „ръка“, или се чувстват, чисто шевове, стая за изменения и съществени бутони Увеличи
Съсредоточете се върху скоби на мъжки съобразени дрехи като плат с добро „ръка“, или се чувстват, чисто шевове, стая за изменения и съществени бутони ROB SHEPPERSON
За първи път усетих това, когато мъжки облекла дизайнер Thom Browne ми каза, че не може да се използва плат, освен ако не се чувствах добре „на ръка“, защото хората няма да купуват неудобно облекло.

Ела пак? Ако комфорт бяха горния критерий за продажба на дамско облекло, Jimmy Choo ще бъде извън строя. За разлика от мъжете, жените често се разреши за облекла, които не се вписват добре и не се чувстват добре.

Понякога жените имат малък избор. Той отдавна е дразнещо истина, че мъжете се предлагат по-качествени дрехи за по-ниски цени. за дрехи, включително Много модни дамски изобилие продава луксозни цени-се правят сравнително евтино. „Жените се получи излъгани в пазара“, казва Патрик Gigliotti, продавач на мъжки облекла в универсален магазин на преподобния Бойд Филаделфия. Някои жени, които ценят добре направени дрехи дори са се обърнали към пазаруването в мъжки облекла отдели.

Една от причините за разликата в качеството е към модерното: Защото дамска е по-капризен, има възприятие в модната индустрия, че дрехите ще бъдат отхвърлени по-бързо. Наистина, бързата мода е тренирал едно поколение, за да търсят еднократна употреба стилове.

И все пак шивашки трябвало да има значение. Жените винаги търсят дрехи, които ще вдигнат техните дъна и плавното им издатини. Това е точно вида на магия, която шивашки произведения. За щастие, с малко образование за магазина за начина, по който сложни мъжете, то е възможно да се купи с добро качество дамско облекло.

Това, което жените могат да се научат от хората за пазаруването

Увеличи
Какво означава да се мисли като мъж? Помислете за начина, по който миналата неделя Jay Кос си купи чифт панталони в Ню Йорк. Г-н Кос, самият той мъжко облекло и собственикът на магазина Jay Kos на Парк Авеню, намери един чифт на маслинови панталони вълна в Blue Soho в Green магазин. Но панталоните трябваше да премине няколко тестове, преди да ги заведе в съблекалнята. Първо, той усети вълната с ръка, за да се установи неговото тегло и мекота. Той провери шевовете за чисти шевове-не в насипно състояние теми. В съблекалнята, той клекна, за да бъде сигурен, че те се побере. Едва тогава той излезе да вземе един внимателен поглед в най-голямото огледало на магазина и да поиска от продавача, ако панталоните пасват добре.

0:00 / 0:00
От кралска сватба рокля до бели мотоциклет якета, Elva Рамирес WSJ прогнозира 2011 модни тенденции.
Това не е начинът, повечето жени пазаруват. Но тя може да бъде.

Първата стъпка е да се постави по-малко внимание на марката. Слово не гарантират глоба изработка. Десетки луксозни дамски марки правят висококачествени мода-Dolce & Gabbana и Акрис сред тях. Но аз открих отлично ушити дрехи на Zara (макар и не изцяло, така). Някои марки, като Ralph Lauren, имат различни нива на качество сред шеметна на под-марки. Акрис предлага добре направена, но по-ниско качество на дрехи под етикета „Акрис Пунто“. Вместо да бъде заслепен от марката, да я използват само като отправна точка.

Когато като дреха, вземете плата и го дъвче нагоре-пренебрегвайки всякакви издихания, които ще чуете от продажбите на персонала дамско облекло, които не са свикнали с тези маневри. Ако кърпата остава набръчкана или чувства надраскан, помисли за преместване на.

Дизайнерите известни с добре изрязани и добре изработени дрехи включват, най-висок клас, Roland Mouret (на снимката, погледнете за пролетта), и, за по-ниска цена, Jil Sander за Uniqlo. Увеличи
Дизайнерите известни с добре изрязани и добре изработени дрехи включват, най-висок клас, Roland Mouret (на снимката, погледнете за пролетта), и, за по-ниска цена, Jil Sander за Uniqlo. Getty Images
„Трябва да се започне от вътре на вън“, казва Деби Greenberg, собственик на Луи, най-висок клас магазин в Бостън, който се грижи за мъже, така и жени. Губим теми и дрипави шевове са признаци на лошо строителство. Виж за шевове, които са били внимателно навити и сгънати, преди да бъдат зашити надолу или са „залепени“, или зашити над с тясна ивица плат.

В панталони, колана е особено важно, тъй като тя осигурява структура и трябва да се държат до поти, натиск и усукване. В добре пригодени панталони, колана ще има два слоя подплата, някои структурни шевове между тях. Когато става въпрос за панталони, г-жа Greenberg препоръчва Proenza Schouler и Marni във високия край на ценовия диапазон и Jil Sander за Uniqlo в по-достъпни края.

Един добър яке започва с рамото, което позволява удобно движение и не е така, пълнени с дунапрен, че тя изглежда неудобно с ръката повдигнат.

Докато се взираше във вътрешността на дрехата, провери на ширината на плата в шевовете. Има достатъчно, за да позволи на дрехата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *